Gå tillbaka

Till den lilla – mer information

Böcker

Blomsterbruden_Till_den_lilla_Bok_Barnbarn

Mitt barnbarn & jag
I den här boken får både du och ditt barnbarn, gårdagen och nuet plats. Här kan du skriva om er relation och era speciella vanor – och samtidigt berätta små minnen från ditt eget liv. Här möts dåtid, nutid och framtid! Mitt barnbarn & jag passar för barn och vuxna i alla åldrar!

Blomsterbruden_Till_den_lilla_Bok_Storasyster

Nu är jag storasyster
Ska ni bli fler i familjen? Då snurrar många tankar i huvudet och många känslor i magen. När en ny liten familjemedlem ska flytta in finns det mycket att prata om, fantisera om och förbereda. Den här boken sätter storasyster i centrum, och ger ett fint sätt att prata om hur det är att få syskon. Samtidigt sparar ni mängd värdefulla minnen på ett och samma ställe. Nu är jag storasyster passar barn i alla åldrar, och även vid adoption!

Nu är jag storebror
Ska ni bli fler i familjen? Då snurrar många tankar i huvudet och många känslor i magen. När en ny liten familjemedlem ska flytta in finns det mycket att prata om, fantisera om och förbereda. Den här boken sätter storebror i centrum, och ger ett fint sätt att prata om hur det är att få syskon. Samtidigt sparar ni mängd värdefulla minnen på ett och samma ställe. Nu är jag storebror passar barn i alla åldrar, och även vid adoption!

Blomsterbruden_Till_den_lilla_Bok_birthday

Födelsedagsboken
Små barn blir stora fort… Födelsedagsboken följer barnets vardag och tankar från nyfödd till myndig och fylls i vid varje födelsedag, av barnet själv eller tillsammans med någon nära. Ett lätt – och roligt – sätt att minnas!

Blomsterbruden_Till_den_lilla_Bok_Lilla

Lilla hjärtat
Den här boken är till ditt barn. Här finns massor av plats att föreviga ditt lilla hjärtas viktigaste stunder, men också att beskriva ditt barn såsom det är och har varit, och att berätta allt sådant som annars lätt faller mellan raderna. Det är en bok att bläddra i och läsa högt ur, att minnas med och känna trygghet i.

Snuttefilt

Blomsterbruden_Till_den_lilla_SnuttefiltFolded    Blomsterbruden_Till_den_lilla_Snuttefilt

Apa

 

Skallror

Blomsterbruden_Till_den_lilla_Skallra_Pink

Kanin (rosa) 13 cm

Blomsterbruden_Till_den_lilla_Skallra_Blue

Kanin (blå) 13 cm

HallstahammarVisa på karta

Telefon: 0734 30 40 21
Epost: info@blomsterbruden.se