Gå tillbaka

Ett vackert avslut

Att förlora en närstående är alltid svårt, därför är det viktigt att ge både dig själv och dina anhöriga ett fint avsked. Vackra blommor runt kistan hjälper att skapa ett lugn. När du sitter i kyrkan med en tung sorg inom dig av att förlorat någon kär har du och dina anhöriga något vackert att blicka ut på, blommorna skapar en känsla som hjälper en att minnens fina stunder, visar stor kärlek och ger ett vackert avslut.

Tänk på att göra begravningen personlig. Vem var personen som gick bort? Vad speglar dennes personlighet? Det är något jag frågar ofta om, när man bokar en konsultation för att beställa blommor till bl.a. kistdekorationen. Blommor är inte bara blommor…de kan skapa en känsla och binder ihop minnen på ett väldigt vackert sätt. Med lång erfarenhet, kunskap, hjälper jag dig/er skapa personlighet i valet av blommor och dekoration för att ge er ett fint avslut och ett sista farväl.

Pris
Det finns många olika varianter på blomdekorationer. Höga-/ låga dekorationer, hjärtan, kransar, buketter m.m. Det billigaste alternativet och den mest vanliga är en bunden begravningsbukett. Vi jobbar från en studio och köper in blommor till varje specifik order som kommer in, därför börjar våra begravningsbuketter på 650:- upp. Höga dekorationer som binds i oasis får man räkna med ett pris från 1200:- upp. Hjärtan från 2000:- upp. Priserna beror helt på säsong, blommor m.m. och kan förändra storlek på dekorationen. Man ska även tänka på att vid t.ex alla hjärtans dag är rosor väldigt dyra, vilket gör att man får inte valuta på samma sätt på dina blommor och storleken på dekorationen blir mycket mindre än i vanliga fall.

Kort ingår i begravningsordern. Önskas band så tillkommer en kostnad för band och textning.

 

Leverans
Vi levererar ut blommorna mot en budkostnad, men om det finns möjlighet och om man önskar kan man hämta upp sina blommor vid avtalad tidpunkt.

Hallstahammar
Kolbäck
Surahammar
Ramnäs
Virsbo
Köping
Västerås

Hälsningstexter till begravning

Jag rekommenderar att när man skriver sin hälsningstext, tänk på hur nära du står den bortgångne, om nu du är närstående välj en mer personlig hälsningstext. Här nedan kommer lite förslag.

En sista hälsning.
Vila i frid.
Älskad – Saknad.
I ljust minne bevarad.
Fridfull vila.

Ett sista farväl.
Ett sista tack och farväl.

Tack för ljusa minnen.
Tack för allt Du givit.
Tack för allt vi haft tillsammans.
Tack för den glädje Du skänkt mig/oss.
Tack för god vänskap.

Tack för din kärlek och omsorg.
Tack för alla glada/trevliga stunder.
Tack för ljusa minnen.

Tack för allt Du givit.

Jag minns dig med glädje och stolthet.
Jag ska alltid minnas/älska dig.
Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan.

Låt blommorna viska ett/vårt sista farväl.

Vila i frid på blomstrande ängar.

Frid över ditt minne.
Ditt minne lever.
Vi möts igen.
Vi saknar dig.
I stor saknad.
Vännen min, vila i frid.
Glömmer Dig aldrig.
Farväl käre/a ……….

Farväl min älskade.
Du var mitt/vårt allt.
Du berikade mitt/våra liv.

 

HallstahammarVisa på karta

Telefon: 0734 30 40 21
Epost: info@blomsterbruden.se