Gå tillbaka

Ett vackert avslut

Att förlora en närstående är alltid svårt, därför är det viktigt att ge både dig själv och dina anhöriga ett fint avsked. Vackra blommor runt kistan hjälper att skapa ett lugn. När du sitter i kyrkan med en tung sorg inom dig av att förlorat någon kär har du och dina anhöriga något vackert att blicka ut på, blommor skapar en känsla som hjälper en att minnens fina stunder, visar stor kärlek och ger ett vackert avslut.

Blomsterbruden jobbar som konsult, men tar också specialuppdrag på beställning av privatpersoner som söker vackra blommor, personlig service och kunskap till begravning. Blomsterbruden anlitas ofta för att skapa helhet i begravningen, när kistdekoration och övriga dekorationer knyts samman. När du väljer att anlita Blomsterbruden tas en avgift på 200 kronor vid konsultation där råd och anteckning av beställning sker. Detta är endast en engångs avgift som återges i fullo med blommor i din beställning mot avslutad order.

Eftersom jag anlitas för att skapa känsla på begravningen, så samtalar vi bl.a om på konsultationen, att tänka på att göra begravningen personlig. Vem var personen som gick bort? Vad speglar dennes personlighet? Blommor är inte bara blommor…de kan skapa en känsla och binder ihop minnen på ett väldigt vackert sätt. Med lång erfarenhet, kunskap, hjälper Blomsterbruden dig/er skapa personlighet i valet av blommor och dekoration för att ge er ett fint avslut och ett sista farväl.

Enstaka dekorationer kan mottags, dock tar Blomsterbruden tyvärr inte emot ordar under 1800 kronor.

Pris

Ett pris uppskattas efter vad man önskar för blommor. Det finns många olika varianter på blomdekorationer, men priserna beror helt på säsong, blommor m.m. Storlek på blommor kan förändra storlek på dekorationen. Man kan även ha i åtanke att vid t.ex alla hjärtans dag är rosor väldigt dyra, vilket gör att man får inte valuta på samma sätt på sina blommor och storleken på dekorationen blir mycket mindre än i vanliga fall.

Kort ingår i begravningsordern. Önskas band så tillkommer en kostnad för band och textning.

Leverans

Vi levererar ut blommorna mot en budkostnad.

Hallstahammar, Kolbäck, Surahammar, Ramnäs, Virsbo, Köping, Västerås.

Om man önskar en större order på övrig ort vänligen kontakta för överenskommelse och planering.

Hälsningstexter till begravning

Jag rekommenderar att när man skriver sin hälsningstext, tänk på hur nära du står den bortgångne, om du är närstående välj en mer personlig hälsningstext. Här nedan kommer lite förslag.

En sista hälsning. Vila i frid. Älskad – Saknad. I ljust minne bevarad. Fridfull vila. Ett sista farväl.

Ett sista tack och farväl. Tack för ljusa minnen. Tack för allt Du givit. Tack för allt vi haft tillsammans. Tack för den glädje Du skänkt mig/oss. Tack för god vänskap. Tack för din kärlek och omsorg. Tack för alla glada/trevliga stunder. Tack för ljusa minnen. Tack för allt Du givit.

Jag minns dig med glädje och stolthet. Jag ska alltid minnas/älska dig. Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan. Låt blommorna viska ett/vårt sista farväl. Vila i frid på blomstrande ängar. Frid över ditt minne. Ditt minne lever. Vi möts igen. Vi saknar dig. I stor saknad. Vännen min, vila i frid. Glömmer Dig aldrig. Farväl käre/a …… Farväl min älskade. Du var mitt/vårt allt. Du berikade mitt/våra liv.

HallstahammarVisa på karta

Telefon: 0734 30 40 21
Epost: info@blomsterbruden.se