Om mig

Hej!

  • Florist gymnasiet, Norrköping
  • Limparts Academy Interior Design, Irland
  • En hel massa erfarenhet :)

Blomsterbruden har jobbat som florist i Sverige, England och Kanada. England och Kanada gav mig väldigt mycket inspiration och inblick i nya blomkulturer och floristiska tekniker. Sättet att arbeta på är annorlunda, men väldigt blommande roligt och detta gav mig fantastiska möjligheter att få jobba med ”kontraktsjobb” där jag bl.a arrangerade blommor till 5-stjärniga hotell och butiker som lyxiga Harvey Nicoles.

Blomsterbruden har alltid varit serviceinriktad och driven och i oktober 2012 slog jag upp portarna i Hallstahammar och öppnade Blomsterbruden, en mysig blomsterbutik med känsla för färg och form. Med stor kunskap, personlig service och blommor av högsta kvalité gav jag mina kunder en trevlig miljö att handla i. Efter 4 fina år och 2 butiker, ”Hallsta”butiken och en blomsterbutik i Västerås var det dags för nya äventyr. December 2016 tog Blomsterbruden steget till att starta ett nytt koncept, där jag jobbade från en studio där vi lade stor fokus på bröllops-, begravnings-, och festblommor. I sambands med detta öppnades en studio, Li Photography (Loveli Photography). Att fotografera har varit en avkopplande kreativ hobby, men under åren tog fotografering mer plats i företaget och när studion öppnades gavs möjlighet att utveckla detta mer. Det är otroligt kul att föreviga & fånga speciella ögonblick, dock i dagsläget är fokusen inte detta i företaget, men tar ibland uppdrag på förfrågan.

Från år 2021 jobbar Blomsterbruden från en ny studio, med en helt ny inrikting. Som konsult har Blomsterbruden möjlighet att erbjuda andra företag/chefer att hyra in kunskap och erfarenhet. Detta är ett roligt och spännande arbetsätt och ger mig möjlighet att dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper för att stötta/inspirera andra entreprenörer med framgång. Blomsterbruden tar fortfarande emot ordar av privatpersoner, men detta är begränsat till större blomsterskapelser.

Det mesta man stöter på under dagen handlar om kreativitet och det gör mig glad. Jag gillar utmaningar och att få använda sig av sin kunskap för att göra andra glada är fantastiskt härligt i mitt jobb. Men även privat omringas jag av kreativiteten och det gör att jag sällan sitter still och har alltid något projekt på gång.

Vi ses!

HallstahammarVisa på karta

Telefon: 0734 30 40 21
Epost: info@blomsterbruden.se