Om mig

Hej!

  • Florist gymnasiet, Norrköping
  • Limparts Academy Interior Design, Irland
  • En hel massa erfarenhet :)

Jag har jobbat som florist i Sverige, England och Kanada. England och Kanada gav mig väldigt mycket inspiration och inblick i nya blomkulturer och floristiska tekniker. Sättet att arbeta på är annorlunda, men väldigt blommande roligt och detta gav mig fantastiska möjligheter att få jobba med ”kontraktsjobb” där jag bl.a arrangerade blommor till 5-stjärniga hotell och butiker som lyxiga Harvey Nicoles.

Jag har alltid varit serviceinriktad och driven och i oktober 2012 slog jag upp portarna i Hallstahammar och öppnade Blomsterbruden, en mysig blomsterbutik med känsla för färg och form. Med stor kunskap, personlig service och blommor av högsta kvalité gav jag mina kunder en trevlig miljö att handla i. Efter 4 fina år och 2 butiker, ”Hallsta”butiken och en blomsterbutik i Västerås var det dags för nya äventyr. December 2016 tog Blomsterbruden steget till att starta ett nytt koncept och jobbar idag från en studio där vi lägger stor fokus på bröllops-, begravnings-, och festblommor.

Det mesta man stöter på under dagen handlar om kreativitet och det gör mig glad. Jag gillar utmaningar och att få använda sig av sin kunskap för att göra andra glada är fantastiskt härligt i mitt jobb. Men även privat omringas jag av kreativiteten och det gör att jag sällan sitter still och har alltid något projekt på gång.

Att fotografera har varit en avkopplande kreativ hobby, men under åren har fotografering tagit mer och mer plats i företaget. Så i samband med att butiken stängdes och studion öppnades kom Li Photography (Loveli Photography) till. Det är otroligt kul att föreviga & fånga speciella ögonblick.

Vi ses!

HallstahammarVisa på karta

Telefon: 0734 30 40 21
Epost: info@blomsterbruden.se